The Synergistic Impacts of Anthropogenic Stressors and COVID-19 on Aquaculture: A Current Global Perspective
G. Sarà, M. C. Mangano, M. Berlino, L. Corbari, M. Lucchese, G. Milisenda, S. Terzo, M. S. Azaza, J. M.F. Babarro, R. Bakiu, B. R. Broitman, A. H. Buschmann, R. Christofoletti, A. Deidun, Y. Dong, J. Galdies, B. Glamuzina, O. Luthman, P. Makridis, A. J.A. NogueiraM. G. Palomo, R. Dineshram, G. Rilov, P. Sanchez-Jerez, H. Sevgili, M. Troell, K. Y. AbouelFadl, M. N. Azra, P. Britz, C. Brugere, E. Carrington, I. Celić, F. Choi, C. Qin, T. Dobroslavić, P. Galli, D. Giannetto, J. Grabowski, M. J.H. Lebata-Ramos, P. T. Lim, Y. Liu, S. M. Llorens, G. Maricchiolo, S. Mirto, M. Pećarević, N. Ragg, E. Ravagnan, D. Saidi, K. Schultz, M. Shaltout, C. Solidoro, S. H. Tan, V. Thiyagarajan, B. Helmuth
Producción científica: Contribución a una revista › Comentario/Debate
33Citas
(Scopus)
Huella
Profundice en los temas de investigación de 'The Synergistic Impacts of Anthropogenic Stressors and COVID-19 on Aquaculture: A Current Global Perspective'. En conjunto forman una huella única.